بعضی از افراد، هندوانه را یک میانوعده بیاهمیت تابستانی تلقی میکنند، اما فواید این میوه فراتر از حد تصور است.
یکی از عوامل خطر عمده در ابتلا به بیماریهای قلبی و بروز سکته مغزی، کاهش فشار خون بیماری فشار خون بالا است.
خوشبختانه، اضافه کردن هندوانه به رژیم غذایی میتواند نقش موثری در کنترل این عامل خطر داشته باشد. ارزیابی محققان درباره اثرات مصرف هندوانه بر فشار خون، نتایج جالبی را در این زمینه نشان میدهد.
براساس گزارش American Journal of Hypertension، مصرف منظم هندوانه در شش هفته باعث پایین آوردن فشار خون و بهبودی در عملکرد رگهای خونی میشود.
این اثرگذاری به ماده خاصی بهنام ال-سیترولین در هندوانه ارتباط دارد که در بدن به ال-آرژنین تبدیل میشود. ال-آرژنین، نوعی ماده کاهنده فشار خون است که رگهای خونی را شُل میکند.
#باهم_شکستش_میدهیم
حاج قاسم دوست داشت کنار چه کسی به خاک سپرده شود؟
هندوانه ,فشار ,خون ,ال ,خطر ,رگهای ,فشار خون ,رگهای خونی ,خون و ,و بهبودی ,آوردن فشار
درباره این سایت